Radio SBS weer van vandaag

Radio SBS weer logo

Eerst op meerdere plaatsen mist, overdag geleidelijk zonnige perioden

Met name in het midden en zuid(oost)en zijn er brede opklaringen, in de rest van het land zijn ook enkele wolkenvelden aanwezig. In de opklaringen komt op een aantal plaatsen mist voor, die lokaal verkeersbelemmerend kan zijn. De mist lost later in de ochtend op, maar gaat hier en daar eerst over in laaghangende bewolking. In de middag ontstaan er stapelwolken, maar het blijft droog. De maxima lopen uiteen van 19°C in het noorden tot ca. 22°C in het zuiden. De wind is aanvankelijk variabel en wordt in de loop van de dag zwak, langs de kust matig, uit een oost- tot noordoostelijke richting.

Komende nacht zijn er brede opklaringen, plaatselijk wordt het nevelig. De minima lopen uiteen van 14°C langs de kust tot 11°C verder landinwaarts, bij een zwakke tot matige oostenwind.

Morgen overdag zijn er in het zuiden en westen flinke zonnige perioden, in het noorden en oosten trekken er ook wolkenvelden binnen vanuit Duitsland. Het blijft wel droog. De maxima lopen uiteen van 18°C in het noorden tot 22°C in het zuiden. De oostenwind is zwak, in het noorden matig en in het Waddengebied vrij krachtig.

Vooruitzichten

Tot en met woensdag rustig weer met zonnige perioden en vrijwel overal droog. Vanaf donderdag wisselvallig met van tijd tot tijd regen of buien en meer wind.

Er worden geen waarschuwingen verwacht.

Bron: KNMI

© Radio SBS