Radio SBS weer

Radio SBS weer logo

Overwegend bewolkt en plaatselijk lichte (mot)regen

Vandaag blijft het bewolkt en vooral in het noorden en oosten valt er af en toe motregen. Later op de dag kan er op wat meer plaatsen (mot)regen gaan vallen. De maximumtemperatuur ligt rond 7°C. De west- tot noordwestenwind is zwak tot matig.

Komende nacht blijft de bewolking overheersen en kan er aanvankelijk lokaal nog motregen vallen. Indien het opklaart kan er vrij gemakkelijk mist ontstaan. De minimumtemperatuur ligt rond 4°C. De wind is west tot noordwest en zwak, langs de kust matig.

Zondagochtend is het bewolkt en kan er lokaal mist voorkomen. In de middag zou in het zuiden mogelijk even de zon kunnen doorbreken. Het blijft droog. De maximumtemperatuur bedraagt ca. 8°C. In de zuidelijke helft staat er een zwakke veranderlijke wind, in de noordelijke helft staat er een zwakke wind uit west tot zuidwest.

Vooruitzichten

Aanvankelijk rustig en meest droog weer met vrij veel bewolking en begin volgende week vooral in de zuidelijke helft kans op mist. Later in de week wordt het wisselvalliger. De temperatuur ligt op de meeste dagen enkele graden boven het langjarig gemiddelde.

Maandag en dinsdag is er een redelijke kans op code geel voor dichte mist, vooral in de zuidelijke helft van het land.

Bron: KNMI

Adres

Adres

facebook bollywood hits
© Radio SBS