Radio SBS weer

Radio SBS weer logo
Enkele buien

Vanochtend is het half tot zwaar bewolkt en komen er buien voor, eerst vooral in het zuidwesten. Later is er in het oosten ook kans op onweer. De wind komt uit een westelijke richting en is matig, aan zee (vrij) krachtig, windkracht 5 tot 6.

Vanmiddag beperken de buien zich steeds meer tot het noorden en oosten van het land. In het noordoosten en oosten kan het daarbij ook onweren. Vooral in de zuidelijke helft van het land breekt de zon door. De maximumtemperatuur ligt rond 18°C. De wind komt uit een westelijke richting en is matig, aan de kust (vrij) krachtig, windkracht 5 tot 6.

Vanavond is het eerst half tot zwaar bewolkt met vooral in het noorden en oosten een bui. Landinwaarts klaart het breed op en wordt het droog. De wind komt uit het zuidwesten en is zwak matig, aan de noordkust vrij krachtig.

Komende nacht houdt het noorden kans op een bui, elders blijft het overwegend droog. De minimumtemperaturen lopen uiteen van 10°C in het zuidoosten tot 15°C aan de kust. Landinwaarts staat er weinig wind, in de kustgebieden is de zuidwestenwind vrij krachtig tot krachtig, 5-6 Bft.

Morgen zien we een tweedeling. In het noorden van het land is het overwegend bewolkt en vallen enkele buien. Naar het zuiden toe komt de zon vaker tevoorschijn. In het zuiden zijn er perioden met zon, afgewisseld met stapelwolken en blijft het droog. De temperatuur boekt winst en varieert van 17 graden in het Waddengebied, 20 graden langs de westkust en in Limburg kan het plaatselijk wel 22 graden worden. De wind waait matig uit het zuidwesten, langs de kust is de wind vrij krachtig of krachtig.

Vooruitzichten

Komende dagen zijn er perioden met zon met stapelwolken en tussen maandag eind van de middag en dinsdag volgen enkele buien met in het zuidoosten ook kans op onweer. Van woensdag t/m vrijdag blijft het op de meeste plaatsen wel droog. Maandag wordt het warm met temperaturen tussen 22 en 26 graden. Dinsdag wordt het dan met 21 graden tijdelijk minder warm, maar daarna loopt de middagtemperatuur weer op naar 22 tot 26 graden zodat we toch nog een aantal lekkere zomerdagen voor de boeg hebben.

Adres

facebook bollywood hits
© Radio SBS