Radio SBS weer

Radio SBS weer logo
Af en toe regen

Vanochtend is het bewolkt. In het noordelijk kustgebied en in het zuiden en oosten (mot)regent het. In Zuid-Limburg komt ook (natte) sneeuw voor en daar is het plaatselijk glad. De wind komt uit noordoost en is zwak tot matig, in het noordelijk kustgebied vrij krachtig.

Vanmiddag is het zwaar bewolkt en op veel plaatsen (mot)regent het van tijd tot tijd. In het zuiden van Limburg is nog steeds (natte) sneeuw mogelijk. De maximumtemperatuur loopt uiteen van ca. 2°C Zuid-Limburg tot 7°C in het noordwesten. De wind komt uit noordoost en is zwak tot matig, in het noordelijk kustgebied vrij krachtig.

Vanavond is het zwaar bewolkt. Vooral in het (zuid)oosten valt nog lichte regen, in de loop van de avond wordt het op de meeste plaatsen droog. De wind komt uit het noorden en is zwak tot matig, in het Waddengebied vrij krachtig.

Komende nacht valt er af en toe (mot)regen. In het zuiden komt plaatselijk mist voor. De minimumtemperatuur ligt op de meeste plaatsen net boven het vriespunt, maar vooral in het noorden kan het plaatselijk -1°C worden. Er is landinwaarts weinig wind, aan de kust staat een matige wind uit noord tot noordwest.

Morgenochtend is het half tot zwaar bewolkt. Op de meeste plaatsen is het droog, maar in de kustprovincies komen enkele buien voor. De wind komt uit west tot noordwest en is zwak tot matig. De middagtemperatuur ligt rond 7°C.

Vooruitzichten

Aanvankelijk wisselvallig en bewolkt. Later een overgang naar een vrij koud weertype met temperaturen rond of boven nul en dagelijks een grote kans op nachtvorst (70-80%). De dagelijkse kans op (winterse) neerslag is klein (20-30%).

Adres

© Radio SBS