Radio SBS weer van vandaag

Radio SBS weer logo

Bewolkt, van het zuidwesten uit opklaringen

Het is bewolkt en in het noorden komt eerst nog een enkele bui voor. Van het zuidwesten uit klaart het op, maar in de kustgebieden blijft er kans op een enkele bui en wolkenvelden. De maxima liggen rond 7°C. De zuid- tot zuidwestenwind is matig, in de kustgebieden vrij krachtig, aan de kust krachtig. In het noorden en oosten is de wind eerst nog zuidoostelijk.

Komende nacht neemt van het westen uit de bewolking toe. Langs de westkust zijn er enkele buien. De minima liggen tussen 4°C langs de westkust en 0°C plaatselijk in het oosten. In de oostelijke helft kan het door bevriezing van natte weggedeelten glad worden. De wind komt uit zuid tot zuidwest en is overwegend matig, aan de kust (vrij) krachtig.

Morgen overdag is het half tot zwaar bewolkt en trekken er enkele buien van zuidwest naar noordoost over het land. De maximumtemperatuur ligt rond 6°C. De wind is zuidwestelijk, matig, aan de kust vrij krachtig.

Vooruitzichten

Wisselvallig weer met grote kans op temperaturen die iets onder het langjarig gemiddelde liggen. Vrijdag is er kans op natte sneeuw. Vanaf zondag lopen de maxima op naar waardes boven het langjarig gemiddelde en nemen de neerslagkansen af.

De kans op uitgifte van waarschuwingen is voorlopig klein.

Bron: KNMI

Adres

Adres

facebook bollywood hits
© Radio SBS