Radio SBS weer

Radio SBS weer logo
Perioden met regen en motregen

Vanochtend is het overwegend bewolkt en gaat het van het westen uit regenen. De wind komt uit zuid tot zuidwest en is boven land matig, in het westen en noorden geleidelijk vrij krachtig. Aan zee en op het IJsselmeer is de wind krachtig, later langs de noordwestkust mogelijk hard, windkracht 7.

Vanmiddag is het bewolkt en valt er af en toe regen of motregen. De maximumtemperatuur ligt rond 10°C. Er staat een overwegend matige, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtige tot krachtige wind uit het zuidwesten. Aan het begin van de middag is de wind aan de noordwestkust hard, windkracht 7.

Vanavond is het bewolkt en gaat het op steeds meer plaatsen regenen. De wind uit het zuidwesten is matig, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig tot krachtig, windkracht 5-6.

Komende nacht regent het eerst flink door. Van het westen uit wordt het overwegend droog met nog enkele buien.

Morgen laat de zon zich nu en dan zien. In het noordwesten zijn er ’s ochtends perioden met zon. Er komen echter ook enkele buien opdraven: vooral in het binnenland. De maximumtemperaturen lopen uiteen van 12 graden aan zee tot 16 graden in het zuidoosten. De zuidwestenwind is matig tot vrij krachtig, aan de kust en op het IJsselmeer overwegend krachtig.

Vooruitzichten

Wisselvallig met dagelijks regen of buien en tot en met zaterdag ook vrij veel wind. Maximumtemperaturen rond normaal, minimumtemperaturen ruim boven normaal. Vanaf zondag minder wind, geleidelijk kouder en mogelijk enkele buien met een winters karakter.

Adres

© Radio SBS