Radio SBS weer

Radio SBS weer logo
Hogere Temperaturen

Vanochtend sneeuwt het eerst nog in het noordoosten. Er is op sommige plaatsen ca. 3 cm gevallen, en dat levert plaatselijk gladde wegen op. Verder is het bewolkt en in de rest van het land valt af en toe motregen. In het westen is het plaatselijk mistig. De wind komt uit een zuidelijke richting en is overwegend matig.

Vanmiddag is het bewolkt, grijs en hier en daar valt wat motregen. Ook kan het soms mistig zijn. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 3°C in het noordoosten tot 9°C in het zuidwesten. De wind komt uit het zuiden en is zwak tot matig.

Vanavond is het half tot zwaar bewolkt en kan er plaatselijk een bui voorkomen. In het noordoosten is er kans op mist. De wind komt uit het zuidwesten en is zwak tot matig.

Komende nacht kan er een enkele bui voorkomen. In het noordoosten kan het eerst nog mistig zijn. De minimumtemperatuur ligt rond 6°C. De wind komt uit een zuidelijke richting en is matig, langs de kust vrij krachtig.

Morgen valt er in de ochtend plaatselijk nog een regenbui en is kort misschien nog even de zon te zien. Vanuit het zuidwesten raakt het overal al snel bewolkt en gaat het flink regenen. Die regen breidt zich uit over het hele land. Het gaat ook nog eens stevig waaien want de zuidelijke wind trekt aan naar matig tot vrij krachtig boven land en tot krachtig of hard langs de kust met vooral daar en in de Limburgse heuvels (’s avonds) ook kans op (zware) windstoten tot 75 km/uur. De temperatuur ligt eerst rond een graad of 7, maar loopt in de avond op tot zo’n 9 of 10 graden.

Vooruitzichten

Zacht, bewolkt en perioden met regen. Zondag en maandag vrij veel wind. Vanaf donderdag meest droog en mogelijk kouder.

Adres

© Radio SBS