Radio SBS daghoroscoop

daghoroscoop

Ram – 22 mrt−20 apr

Probeer vandaag eens te willen wat je krijgt, in plaats van te krijgen wat je wilt. Dan kun je vandaag toch heel tevreden zijn.

Stier – 21 apr−21 mei

Als men naar jouw mening vraagt, wees dan open en eerlijk. Duidelijkheid is voor iedereen beter. Je hoeft daarom niet minder diplomatiek te zijn.

Tweeling – 22 mei−21 jun

Je wilt de top bereiken, de beste zijn. Daar heb jij alles voor over. Pas op dat je op de weg naar boven geen vrienden kwijtraakt die je later nog hard nodig hebt.

Kreeft – 22 jun−22 jul

Een hoop kleine dingetjes hebben zich al langere tijd opgestapeld. Vandaag is het een goede dag de dingen weer eens op een rijtje te zetten en alles goed te ordenen. Aan de slag dus! Er zal een last van je schouders vallen.

Leeuw – 23 jul−23 aug

Jij ontvangt zeer veel liefde en toewijding van je partner. Dat is iets om zuinig op te zijn, laat je dus niet door de eerste de beste flirt uit je evenwicht brengen. Bedenk hoe kostbaar een goede relatie is.

Maagd – 24 aug−23 sep

Neem die uitnodiging aan, de ander zal zich er enorm op verheugen jou weer eens te kunnen begroeten. Je openheid en spontane reacties zullen wellicht tot een diepgaandere ontmoeting leiden dan gepland stond.

Weegschaal – 24 sep−23 okt

Vandaag ben je in staat anderen mensen te motiveren. Mensen luisteren naar jou en nemen jouw enthousiasme bijna vanzelf over. Een goede kans om langdurige contacten te leggen. Een kleine waarschuwing: overdrijf niet te veel.

Schorpioen – 24 okt−22 nov

Jij moet vandaag maar eens bedenken hoe je het contact gaat herstellen met die ene vriend of vriendin, waar je altijd zo dik mee was en die jij de laatste tijd zo mist. Echte vriendschappen kunnen tegen een stootje.

Boogschutter – 23 nov−22 dec

Het is vandaag een dag vol opwinding en emoties. Zorg dus dat je voldoende tijd en rust vindt tussendoor om dit te verwerken. Zonder je geregeld even af om jouw gevoelens weer te ordenen.

Steenbok – 23 dec−20 jan

Zoek een beetje afleiding. Jouw stemming is lichtelijk depressief, maar het is niet zo moeilijk die stemming om te laten slaan. Ga met je vriendinnen iets leuks doen en vergeet je problemen maar snel.

Waterman – 21 jan−19 feb

Jij hebt jouw plannen tot in het kleinste detail uitgewerkt, zodat er niets fout kan gaan. Pas op, want juist deze aanpak maakt je star en dan kan een wijziging in de omgeving je helemaal uit je evenwicht brengen.

Vissen – 20 feb−21 mrt

Laat dat probleem rusten. Probeer afstand te nemen en de feiten te accepteren zoals ze zijn. Die andere is toch niet bereid zijn/haar standpunt te heroverwegen.

Adres

© Radio SBS