Radio SBS daghoroscoop

daghoroscoop

Ram – 22 mrt−20 apr

De liefde kan wat problemen opleveren. Maar waarschijnlijk heb je die zelf veroorzaakt. Keuzes maken is altijd moeilijk maar ook heel belangrijk voor het geluk van jou en je geliefde.

Stier – 21 apr−21 mei

Jij bent een mens vol nieuwe ideeën. Je kunt snel verbeteringen aanbrengen in bestaande structuren. Zorg echter dat je niet verwaand wordt, dat staat je echt helemaal niet.

Tweeling – 22 mei−21 jun

Een onverwachte gebeurtenis vereist een fantasievolle en ongewone oplossing. Is het dan zo vreemd dat men juist bij jou aanklopt?

Kreeft – 22 jun−22 jul

Je intuïtie is in de laatste tijd sterk ontwikkeld. Daarmee kun jij je voordeel doen zowel op werkgebied maar vooral ook op het persoonlijke gebied.

Leeuw – 23 jul−23 aug

Jij bent een harde werker en bent bereid de raad van anderen in overweging te nemen. Dat tezamen zorgt ervoor dat je toekomst veilig is gesteld en het je voor de wind zal gaan.

Maagd – 24 aug−23 sep

Je doet erg je best maar alles lijkt mis te lopen vandaag. Als iemand je daarmee ook nog treitert, dreig je in een diep dal terecht te komen. Laat de moed niet zakken, laat zien dat je een doorbijter bent. Morgen pak je iedereen weer terug.

Weegschaal – 24 sep−23 okt

Jij hebt een patstelling bereikt. Daar kom je niet uit zonder een opoffering van jouw kant. Probeer tot een compromis te komen door een stapje in de richting van de ander te doen. Je zult verbaasd zijn over de reactie. Een oplossing zit er in vandaag.

Schorpioen – 24 okt−22 nov

Vandaag kun jij tot de belangrijke conclusie komen dat arrogantie een teken is van domheid of van gebrek aan zelfvertrouwen. Je moet daarom anderen met respect blijven behandelen.

Boogschutter – 23 nov−22 dec

Er komt iemand in jouw leven als een soort droomprins(es). Hij/zij laat niets aan het toeval over en is vast besloten jouw hart te veroveren. Jij hebt het gevoel dat je alleen nog maar “ja” hoeft te zeggen…

Steenbok – 23 dec−20 jan

Jij bent noodgedwongen wat meer op jezelf aangewezen. Je ontdekt dat je dat eigenlijk helemaal niet zo vervelend vindt als jij in eerste instantie had verwacht. Geniet van jezelf en de rust.

Waterman – 21 jan−19 feb

De dag van vandaag heeft een grote serie mogelijkheden voor jou in petto om nieuwe wegen in te slaan. Tevens ontstaan dan voor oude problemen plotseling nieuwe oplossingen.

Vissen – 20 feb−21 mrt

Pas op voor statussymbolen. Als je iets hebt aangeschaft en de eerste euforie is voorbij, zul je merken dat er eigenlijk niets is veranderd. Je bent niet gelukkiger dan voorheen. Zoek naar dat wat je wel gelukkig maakt.

Adres

© Radio SBS