Radio SBS daghoroscoop

daghoroscoop

Ram – 22 mrt−20 apr

Sloof je vandaag eens extra uit om het gezellig te maken. Je geliefde kan dat zeker waarderen.

Stier – 21 apr−21 mei

Jij beschikt over zeer veel energie waarmee je moeiteloos talloze hindernissen neemt. “Waar haal je de energie vandaan?” zal men zich afvragen.

Tweeling – 22 mei−21 jun

Zorg voor een harmonische stemming vandaag. Ruzie en onenigheid zijn niet de dingen die voor jou vandaag van belang zijn. Zorg voor ontspanning dat is broodnodig.

Kreeft – 22 jun−22 jul

Laat je niet op de kast jagen door de mensen in je omgeving. Je kunt niet iedereen te vriend houden en dat moet ook niet jouw streven zijn. Handel zo als je denkt dat het goed is, je echte vrienden zullen je waarderen.

Leeuw – 23 jul−23 aug

Je krijgt een moeilijke opgave in de schoenen geschoven en je bent daar helemaal niet blij mee. Het is dan wel moeilijk, maar jij bent nu eenmaal degene die dit kan opknappen. Dat is een compliment.

Maagd – 24 aug−23 sep

De financiële meevaller waar jij al zo lang op hoopte gaat in rook op. Je zult dus weer gewoon aan het werk moeten om je verlies goed te maken. Blijf niet te lang zitten mokken, maar ga gauw weer aan de slag.

Weegschaal – 24 sep−23 okt

Jij bent in een periode van verwarring terechtgekomen. Je kunt in heel wat emotionele valkuilen vallen. Belangrijk is om aan jouw principes vast te houden. Dan kom jij er als verrijkt mens uit.

Schorpioen – 24 okt−22 nov

Je wilt vandaag een beslissing nemen maar de tijd is er nog niet rijp voor. Alles en iedereen verstoort je gedachten. Stel die beslissing dus nog maar even uit. Komt tijd, komt raad.

Boogschutter – 23 nov−22 dec

Jij maakt je zorgen om niks. Morgen schijnt de zon weer voor jou. Er komen gunstige veranderingen aan. Hoewel veranderingen altijd even pijn doen, pakken deze heel goed uit voor jou.

Steenbok – 23 dec−20 jan

Je zult moeten leren je reacties in de hand te houden. Je naïeve reacties en opmerkingen kunnen bijzonder kwetsend zijn en dat is toch zeker niet je intentie. Voorkomen is ook hier, beter dan genezen.

Waterman – 21 jan−19 feb

Jouw depressieve stemming van de laatste dagen zal snel weer overgaan. Je vrienden slepen je mee voor een “verplicht” gezellig avondje uit. Wat vervelend nou. Gelukkig helpt het geweldig goed.

Vissen – 20 feb−21 mrt

Veel discussies vandaag. Het advies luidt dan ook: accepteer de argumenten van je ’tegenstander’. Tenzij je vandaag geen problemen wilt oplossen.

Adres

© Radio SBS