Radio SBS daghoroscoop

daghoroscoop

Ram – 22 mrt−20 apr

Vandaag is het tijd om je te richten op vertrouwen. Vertrouw in jezelf en vertrouw in anderen. Om anderen te kunnen vertrouwen moet je jezelf ook vertrouwen. Dit doe je door je afspraken met jezelf na te komen. Als iemand negatief is naar jou toe probeer dan de neiging om hetzelfde te reageren. Daag jezelf uit om te begrijpen waarom die persoon zo reageert. Acteer met compassie. Duizenden kaarsen kunnen aangestoken worden met 1 kaars en de ene kaars brand nog steeds even lang. Geluk werkt net zo, het zal niet minder worden als het deelt met anderen.

Stier – 21 apr−21 mei

Vandaag is het tijd om je te richten op vrijheid. Vrijheid voor jezelf en voor anderen. Om vrijheid aan anderen te kunnen geven zul je eerst vrijheid aan jezelf moeten geven. Vandaag zul je geconfronteerd worden met twee verschillende werkelijkheden. Twee groepen die je beiden belangrijk vindt staan tegen over elkaar en kiezen zal lastig voor je zijn omdat je beide standpunten begrijpt. Het is tijd om meer te voelen. Verbind je spirituele hart met een spiritueel bestaan.

Tweeling – 22 mei−21 jun

Je daghoroscoop geeft aan dat je je op mindfulness moet richten. Aanschouw zaken met mildheid en vertedering en bemerk de positieve invloed van deze benadering. Alhoewel we er ons vaak niet van bewust zijn, onthoud dat alles met elkaar verbonden is. Als je je bewust bent van dit concept verrijkt dat je leven. Je creeert je eigen realiteit. Train en disciplineer je gedachten zodat deze enkel positief zijn. Hierdoor zal je gedrag ook positief zijn.

Kreeft – 22 jun−22 jul

Je daghoroscoop raadt je aan om je te richten op het respecteren van andermans wereldbeeld. Onderzoek waarom iemand iets denkt in plaats van direct te oordelen! Als je bemerkt dat je deze Maandag heel erg gericht bent op het resultaat zorg dan dat je meer richt op het proces. Wees moedig en leef in het moment. Leer van het verleden, stel duidelijke doelen naar de toekomst en leef in het enige moment dat telt.

Leeuw – 23 jul−23 aug

Deze Maandag is een speciale dag voor jou. Je benadert situaties met een bewuste aandacht waardoor je de situatie beter de baas bent Je verbeeldingskracht kan vandaag de overhand hebben. Geniet van dit proces en wees voorzichtig om niet de realiteit uit het oog te verliezen. Geluk is niet iets dat zomaar beschikbaar is. Geluk vloeit voort uit je eigen acties.

Maagd – 24 aug−23 sep

Je daghoroscoop zegt dat de inzichten die je in je dromen hebt gekregen er voor zorgen dat je belangrijke zaken op orde stelt. Onthoud: als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg. Breek met je oude gewoonten om vooruitgang te boeken in je leven. Onthoud dat de ervaring die je nu hebt de juiste ervaring is voor dit moment. Soms win je, soms leer je….

Weegschaal – 24 sep−23 okt

Je hart zit op de juiste plek vandaag. Neem tijd voor jezelf om te reflecteren en verbinding met jezelf te maken op een dieper niveau. Als je veel weerstand bemerkt bij iemand waar je mee omgaat begrijp dan dat communicatie twee kanten op werkt. Onderzoek wat jij kan veranderen om de weerstand te verminderen. Respecteer dat iedereen anders is. Focus op wat we gemeen hebben op een hoger spiritueel niveau. Focus op geluk, liefde en wijsheid.

Schorpioen – 24 okt−22 nov

Je daghoroscoop zegt dat je aandacht mag geven aan wat jijzelf wilt in plaats van wat anderen van jou willen. Bedenk of je iets echt wilt voordat je ‘ja’ zegt Als je vandaag een confrontatie hebt met iemand richt je op wat je wilt bereiken in plaats van je te richten op wat de ander in jouw ogen niet goed doet. Wat je binnenin verandert zal de realiteit aan de buitenkant veranderen. Zorg voor positieve gedachten en creeer een positieve realiteit.

Boogschutter – 23 nov−22 dec

Vandaag zul je je creatieve potentieel de vrije hand geven. Schrijf je gedachten op en bespreek ze met dierbaren om deze prachtige inzichten te delen. Je gedachten zullen wellicht veelvuldig afdwalen naar het verleden of de toekomst. Stop dit proces, het enige moment dat je leeft is nu! Luister naar je innerlijke stem. Dit is je essentie. Hier komt je levenskracht en geluk vandaan.

Steenbok – 23 dec−20 jan

Vandaag is het tijd om je instinct te volgen. Vertrouw jezelf en volg je eigen plan. Dit zal anderen inspireren om hetzelfde te doen! Probeer deze Maandag anderen te beoordelen op hun intentie en niet enkel op het gedrag dat jij ziet. Je rekent jezelf immers ook af op je intentie in plaats van op je gedrag. Onthoud dat de beste en mooiste zaken in de wereld vaak niet gezien of aangeraakt kunnen worden. Ze kunnen enkel met het hart worden gevoeld.

Waterman – 21 jan−19 feb

Je sterrenbeeld geeft aan dat je vandaag tijd moet besteden om mensen in je omgeving te vertellen hoe belangrijk ze voor je zijn. Bedenk hoe blij zij met dit nieuws zullen zijn en hoe gelukkig jij daar weer van wordt! Accepteer de dingen zoals ze zijn. Als je je verzet of de situatie ontkent zoals die is, zul je niet in staat zijn om vooruitgang te boeken in het leven. Wees moedig en vertrouw wat je gevoel je zegt. Volg je positieve intentie en heb vertrouwen in je eigen oordeel.

Vissen – 20 feb−21 mrt

Vandaag is een speciale dag voor je. Voel de verbondenheid met je omgeving en doe je voordeel van dit bewustzijn. Vertrouw op je intuïtie en acteer daarop. Onthoud dat iedereen om deze wereld gevoelens heeft. Iedereen wil liefde. Onthoudt dit in de omgang met anderen. Wees vastbesloten om vrolijk en gelukkig te zijn in welke situatie dan ook. Tegenslag is niet bepaald door de omstandigheden, maar onze houding ten opzichte van deze situatie. Doorbreek dit patroon.

Adres

© Radio SBS