Radio SBS daghoroscoop

daghoroscoop

Ram – 22 mrt−20 apr

Je liefdesleven laat zwaar te wensen over, tenminste dat vind jezelf. Dan wordt het hoog tijd dat je zelf actie onderneemt. Jij bent namelijk de enige die daar echt wat aan kan doen.

Stier – 21 apr−21 mei

Over gevoelens nadenken is niet jouw sterkste kant. Toch vind je vandaag de kracht om te bedenken wat je in de toekomst (nog) beter wilt doen.

Tweeling – 22 mei−21 jun

Een lang gekoesterde droom kan een dezer dagen in vervulling gaan. Hulp uit onverwachte hoek kan daar voor zorgen. Houd jij je ogen en oren dus maar goed open.

Kreeft – 22 jun−22 jul

Als een goede vriend met raad komt, wees dan niet koppig en luister. Bedenk dat hij of zij al heeft meegemaakt waar jij nu mee bezig bent.

Leeuw – 23 jul−23 aug

Jij wilt een dagje lekker uitrusten en niets doen. Maar vandaag gaat dat feest niet door, telkens is er iemand die iets van jou wil weten. Dan maar een andere keer luieren.

Maagd – 24 aug−23 sep

Het is verstandig om belangrijke beslissingen nog even uit te stellen. Jouw gemoedsrust of liever gemoedsonrust zal het nemen van de juiste beslissing zeker negatief beïnvloeden.

Weegschaal – 24 sep−23 okt

Je neemt vandaag grote risico’s in je gevoelsleven. Daarmee bezorg jij jezelf enorme spanningen, die zich kunnen uiten in lichamelijke klachten. De kans dat jouw risico’s tot een goed resultaat leiden is aanzienlijk groot.

Schorpioen – 24 okt−22 nov

Als jij een bepaald doel nastreeft, zoek dan naar gelijk gestemde. Samen kun je ervaringen uitwisselen en je doel veel efficiënter bereiken. Bovendien is het nog leuker ook.

Boogschutter – 23 nov−22 dec

Jij bent de uitputting nabij, maar de vermoeidheid is gelukkig van puur fysieke aard. Een nachtje goed slapen en jij voelt je weer een ander mens. Wel doen, anders ontstaan er echte problemen.

Steenbok – 23 dec−20 jan

Vandaag is het een goede dag om het slechte contact met je familielid bij te leggen. Je zult zien dat jij je hierna stukken beter voelt. Wees niet te trots en ga niet zitten wachten op de ander.

Waterman – 21 jan−19 feb

Je partner probeert dingen met je vast te leggen. Dat maakt je prikkelbaar en je reageert dat af op hem/haar. Wees eerlijk tegen jezelf en je partner. Als jij je niet op die manier wilt binden, zeg dat dan.

Vissen – 20 feb−21 mrt

Vandaag krijg jij de wind in de rug. Wat je ook wilt aanpakken, het zal je weinig of geen moeite kosten de zaken tot een succesvol einde te brengen. Een goede tijd om eens met je geliefde te praten.

Adres

© Radio SBS