Radio SBS daghoroscoop

daghoroscoop

Ram – 22 mrt−20 apr

Zoek wat meer activiteiten buitenshuis. Je (nieuwe?) uiterlijk vervult je met trots en je wilt gezien worden. Ga naar buiten, je zelfvertrouwen zal een heerlijke oppepper krijgen.

Stier – 21 apr−21 mei

Besteed vandaag eens wat extra aandacht aan je huiselijke omgeving. Laat de mensen om je heen eens merken hoeveel je van ze houdt.

Tweeling – 22 mei−21 jun

De tijd is gekomen om alle verlegenheid te laten varen. Sprint maar op je doel af, je zult het vandaag zeker halen als je je best doet.

Kreeft – 22 jun−22 jul

Jij loopt al zolang met een idee rond. Je hebt het helemaal uitgewerkt en verbeterd. Het is goed! Nu moet je er ook mee voor de dag durven komen.

Leeuw – 23 jul−23 aug

De saaiheid van het alledaagse leven overvalt jou vandaag. Laat je niet ontmoedigen maar gebruik je grenzeloze fantasie om er weer iets leuks en spannends van te maken.

Maagd – 24 aug−23 sep

Vandaag behaal jij het succes waar je al zo lang op wacht en wel op een gebied waar je eigenlijk de moed al had opgegeven. Het leven zit werkelijk vol verrassingen, nietwaar?

Weegschaal – 24 sep−23 okt

Je hebt al het een en ander meegemaakt in je leven. Daar moet je wijs mee omgaan. Er zijn mensen in jouw omgeving die op jouw ervaringen zitten te wachten. Deel je ervaringen met je vrienden en help hen (en jezelf).

Schorpioen – 24 okt−22 nov

Jij merkt dat je door iets of iemand wordt beperkt. Het is de kunst je van deze banden los te maken. Bepaal wat goed en wat slecht voor je is. Alleen dan kun je gelukkig worden in je leven.

Boogschutter – 23 nov−22 dec

Er staat je een periode vol harmonie te wachten. Dat heeft zowel op het werk maar natuurlijk vooral in je prive-leven gunstige uitwerkingen. Je kunt genieten van je vrienden.

Steenbok – 23 dec−20 jan

Jij ziet dat de situatie zich in je voordeel ontwikkelt en dat geeft je een positievere kijk op de wereld. Je zelfvertrouwen neemt toe en jij durft je kwetsbaarder op te stellen in je relatie.

Waterman – 21 jan−19 feb

Jouw houding tegenover anderen is heel gevoelig. Dat betekent dat je aan de ene kant veel goede reacties zult krijgen en geven, maar ook dat je zeer kwetsbaar bent vandaag.

Vissen – 20 feb−21 mrt

Vandaag ben je aan het flirten en wordt er met jou geflirt als nooit tevoren. Dat kan allemaal geen kwaad, zolang je daar niemand pijn mee doet. Of dat zo is weet je zelf het beste, houd daar rekening mee.

Adres

Adres

facebook bollywood hits
© Radio SBS