Radio SBS daghoroscoop

daghoroscoop

Ram – 22 mrt−20 apr

Juist nu jij zoveel behoefte hebt aan sociale contacten, lijken al je vrienden verdwenen of te druk met andere dingen. Ontspan je op een andere manier en wacht of ga opzoek naar nieuwe vrienden.

Stier – 21 apr−21 mei

De dag kan met wat tegenslagen beginnen. Laat je niet ontmoedigen want er komen mooie kansen aan, vooral op het gebied van werken. Een promotie of uitdagende opdracht. Zorg dat je enthousiast reageert.

Tweeling – 22 mei−21 jun

Jij komt vandaag tot de ontdekking dat je er met je mening helemaal naast zit. Gelukkig is het nog niet te laat je mening te veranderen en de situatie te redden.

Kreeft – 22 jun−22 jul

Handel vandaag af wat er gedaan moet worden en beloon jezelf dan met wat leuks. Een uitje met vrienden zal jou goed doen.

Leeuw – 23 jul−23 aug

Verdraai de woorden van je partner niet. Accepteer dat jij een fout hebt gemaakt en bied je excuses aan. Je partner zal je zeer waarderen.

Maagd – 24 aug−23 sep

Je bent welbespraakt vandaag. Daardoor kost het jou weinig moeite om die ene persoon van je goede bedoelingen te overtuigen. Het wordt een heel gezellig avondje.

Weegschaal – 24 sep−23 okt

Jij bent vol enthousiasme en overgave aan het werk. Je weet van geen ophouden en bent zeer positief over het eindresultaat. Je houding werkt zeer aanstekelijk, waardoor de verwachtingen vanzelf zullen uitkomen.

Schorpioen – 24 okt−22 nov

Je ontmoet iemand met dezelfde interesses en doelen in het leven als jij. Het is een logische stap om samen verder te gaan. Als team zijn jullie waarschijnlijk ook niet te verslaan. Maar hoe zit het met de echte liefde?

Boogschutter – 23 nov−22 dec

Je communiceert vandaag bijzonder krachtig. Dat merk jezelf niet, maar de mensen in je omgeving des te beter. Je wekt hierdoor gemakkelijk de indruk bazig te zijn, terwijl je dat wellicht niet bent (of wilt).

Steenbok – 23 dec−20 jan

Je stelt je vaak wat oppervlakkig op. Probeer dat te vermijden bij de mensen die je echt nodig hebben. Als je echt om iemand geeft zul je ook eens de moeite moeten nemen echt aandacht te besteden aan die persoon.

Waterman – 21 jan−19 feb

Objectiviteit is niet je sterkste punt vandaag. Begin daarom geen activiteiten waarvoor een objectieve kijk noodzakelijk is. Houd het vandaag maar bij de eenvoudigere zaken in het leven.

Vissen – 20 feb−21 mrt

Houd rekening met de gevoelens van anderen. Neem af en toe eens de tijd om te praten over dingen die voor jou nutteloos en belangeloos lijken te zijn. Je kunt niet altijd alleen maar over diepzinnige zaken praten.

© Radio SBS