Politiebericht over drie verkoolde lijken in Suriname

Lijken

De politie heeft de namen van de drie mannen die omgekomen zijn nog niet prijsgegeven. In een persbericht wordt gemeld dat in de vroege ochtend van zondag 18 juli heeft de politie van Kwatta een uitgebrande pick-up van het merk Ford Ranger aangetroffen te Noordpolderdam, ter hoogte van leiding 8 in het district Wanica.

Nadat de brandweer klaar was met blussingswerkzaamheden, zijn drie verkoolde lijken in de pick-up aangetroffen. Het gaat in deze om lijken van mannen. Twee van de lichamen bevonden zich in de laadbak en een in het voertuig en wel achter de twee voorste zittingen. Het is voor de politie nu al duidelijk dat de drie personen door misdrijf om het leven zijn gebracht.

Deze zaak is inmiddels door de politie van Kwatta overgedragen aan de collega’s van de afdeling Kapitale Delicten. Het is verwachtbaar dat de juiste namen van de slachtoffers en andere bijzonderheden met betrekking tot deze zaak zeer binnenkort door de politie zullen worden bekendgemaakt.

De ontzielde lichamen zijn hangende het onderzoek in opdracht van het Openbaar Ministerie door de politie in beslag genomen.

Bron: Starnieuws

© Radio SBS